domingo, 6 de enero de 2008

Primera entrada

I aquí la primera entrada del blog. No cal que digui de què va aquest nou espai, només cal llegir l'encapçalament, i si voleu saber alguna cosa més, mireu a la part dreta de la pàgina o el meu perfil.

Nosaltres dia a dia gastem constanment energia. Però per desgràcia el model energètic establert no és ni just ni molt menys sostenible.

Actualment, tres quartes parts dels recursos energètics estan destinats a una minoria de tota la població del món. A més, els nivells de reserva dels combustibles fòssils disminueix diàriament, i no només això, a més produeixen grans i múltiples problemes ambientals: contaminació, esclafament global de la terra, canvi climàtic...

En difinitiva, és necessari un nou model energètic més equitatiu i més sostenible. Hem d'intentar millorar el present i així preservar el nostre futur i també el dels altres.



Pròximament, explicaré algunes energies que poden ajudar a l'objectiu de millorar aquest model actual. Les energies que anomenem RENOVABLES. i que de ben segur que si no les estem utilitzan ja, és per el que sempre diguem amb la Cinta: tot bé de la pela!

Abans de marxar vull deixar escrites les adreçes de uns quants blocs. Un és el de català, que ho faig perquè la gent hi està molt enganxat tot i què aquest nadal no hi han entrat gaire:

www.meusllibres.blogspot.com

Els altres tres blocs són companys d'aula:

www.argienergy.blogspot.com

www.sajet-energies.blogspot.com
www.erik20.blogspot.com


A partir d'ara en els blogs, i firmaré titit (amb "t" final ehh, no com la cristina) que és com em diu un de natació :D [Petit -> Titit]


Titit^^